Bloggnorge.com // triwer
Start blogg

triwer

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Hei verden!

Kategori: Ukategorisert | 3 kommentarer » - Skrevet torsdag 17. juli , 2014 kl. 16:25

Velkommen til min blogg! Dette innlegget er mitt første innlegg.  Jeg, en blogg? Tanken har aldri tidligere slått meg, snarere tvert i mot! Men… tiden har altså kommet allikevel, jeg skal blogge:) Bakgrunnen for oppstarten er en sykkeltur jeg planlegger å gjennomføre med oppstart i morgen om alt klaffer. Turen går fra Oslo til Bergen. Målet er litt tilfeldig. Jeg har fått en sluttpakke fra min tidligere arbeidsgiver, og under en lunsj med en god kollega snakket vi om hvordan benytte tiden og muligheten, og ideen med sykkeltur til Bergen ble slik sådd. Jeg har aldri tidligere vært i Bergen (eller Vestlandet for den saks skyld) og hva er vel en bedre måte å gjøre reisen minneverdig på? I tillegg bor jeg i Bergensveien, som er den gamle ferdeselsveien til Bergen, nedlagt som hovedvei i 1873. Starter derfor turen gjennom Lillomarka og håper å møte min gode venn, Janne,  på Roa for en kopp kaffe ut på dagen.

Jeg har gjort diverse innkjøp av nødvendige remedier til turen, og har nå alt – ja, bortsett fra kart da… Satser på at jeg finner hyggelige veier underveis. Veier med hyggelig natur og opplevelser – og ingen punkteringer eller andre utrivelige hendinger.

Annonser

Kommentarer

 1. Mr Blogg sier:

  Hei, dette er den første kommentaren i bloggen :)

 2. Tronboonen sier:

  Spennende! Ser frem til å følge deg på turen. Artig variant på starten, hva er tankene for videre rute? Legger du ut linker til gps spor el.l. Hva slags utstyr bruker du, skal du overnatte inne eller ute? Nå hat du vel med den gamle sykkellåsen, den rundt livet:-)

  Lykke til!

 3. triwer sier:

  Hahaha

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.