Bloggnorge.com // triwer
Start blogg

triwer

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Stakkars kjerring!

Kategori: Ukategorisert | 2 kommentarer » - Skrevet fredag 18. juli , 2014 kl. 20:21

Endelig kom dagen og jeg er ute på tur! Startet med å pakke på sykkelen og veie den… 37 kg totalvekt … Vet ikke om det er mye eller lite, men jeg tenker det er bra jeg ikke har større vesker, for da hadde jeg nok tatt med mer.

De første 3 milene gikk unna med start fra Bergensveien over til Skytta. Syklet langs Hadrlsndsveien frem til Hakadal og fant meg der en sjarmerende sidevei med gårder, blomster, åkre og beitedyr. Prøvde å legge ut noen bilder her, men det ser ut til å ha feilet.

Planen var å møte Janne på Roa, men jeg ble brått helt tom og beina gikk i sakte film, så møtet ble i em busslomme på Harestua i stedet. Jeg ble utrolig glad da Janne viste meg hva hun hadde med; rundstykke, ost, juice, kaffe og Sjokoladekake! Gjett om det var energiboost!

Annonser

Kommentarer

  1. Tronboonen sier:

    Alle som har vært på lange ekspedisjoner (jeg har ikke vært det) vet at den første dagen ikke blir som forventet. Er planen å følge E7 eller E16?

  2. triwer sier:

    Det blir RV 7, men håper å finne noen hyggelige sideveier underveis.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.