Bloggnorge.com // triwer
Start blogg

triwer

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Endring i reiserute

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 23. juli , 2014 kl. 06:47

Har tilbragt natten på Jons Kro ved Geilo. Et helt grei sted. De serverer hjemmelaget mat, men jeg er litt usikker på om jeg fikk kalve- eller svinestek i går på grunn av all sausen… Maten var nesten varm og potetene likeså (men de smakte vann??), ettersom middagsporsjonen ikke var så stor for meg som trenger MYE mat om dagene bestilte jeg også varm eplekake til dessert som også var nesten varm. Stedet redder seg allikevel inn på vertinnen som er utrolig søt og trivelig, i tillegg har de gjort seg flid med interiør og det er en stor fin dagligstue som gjestene kan benytte.

Nå venter frokost og neste etappe som går til Finse. Det er her reiseruteemdringene skjer. For å få mest ut av denne turen sykler jeg Rallarvegen i morgen og møter Rune på Myrdal for å overnatte på Vaksdal hotell, før vi tar Flåmsbanen ned til Flåm dagen etter (jeg tør ikke sykle i utforbakkene fra Myrdal..) Deretter blir det båt videre til Bergen for å komme sjøveien inn.  Føler nesten at jeg jukser, men selv om det blir ca 10 mil kortere tur, er det viktig å få mest mulig ut av reisen, og jeg har hørt MYE bra om båtturen i fjordene fra Flåm til Bergen.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.