Bloggnorge.com // triwer
Start blogg

triwer

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Endelig!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 24. juli , 2014 kl. 18:55

Jeg startet ut som en av de første fra Finse da jeg ønsket å være tidlig ute i de verste svingene og utforbakkene. Hadde en strålende dag med god lunsjpause med kaffe. Kjøpte meg også kaffe og kake på veien av to kjekke gutter som tjente seg noen feriekroner. De så ut som en reinkarnasjon av friske 50-tallsgutter ala Stompa. Sjeldent flott syn!

Turen ned det bratteste og mest svingete partiet gikk lettere enn forventet – mulig det var mine forventninger som hjalp til (bedre enn forventet), tips til sykling i terrenget av erfaren syklist på Finse, den dramatisk flotte naturen og været som gjorde opplevelsen bedre. Jeg kom meg i alle fall gjennom partiet uten skader av noe slag. Det jeg har merket meg er at det er utrolig mange hyggelige folk som ferdes i fjellet. Ved turens ende ved Vaksdalsvannet ble jeg invitert på kaffe av to hyggelige karer nær pensjonsalder fra Fredrikstad. God kaffe og hyggelig prat.

Vel fremme på Vaksdal var det greit å få meg og sykkele en dusj for å vaske av alt støvet. Turen var ikke slitsom, og kan fint gjøres på en dag om det er alt som er til rådighet. Men; anbefaler veldig et stopp med overnatting på Finsehytta for å oppleve stemningen, den gode maten og det hjemmebryggede ølet! Mye trivelige folk på Vaksdal hotell også, og serdeles hyggelig og serviceinnstilt vertinne

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.