Bloggnorge.com // triwer
Start blogg

triwer

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Bergen!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 29. juli , 2014 kl. 12:14

Før avreise Flåmsbanen! Bergen ble omsider nådd med hurtigbåt fra Flåm. Selv om det var litt trist å ikke sykle de siste milene inn til Bergen, er jeg trygg på at jeg for egen del tok en riktig avgjørelse slik at jeg fikk oppleve Sognefjorden og innseiling til Bergen. For ett syn det var å komme til Bergen! The Tall Ship Race ble arrangert den helgen jeg kom. Det var skip på skip med høye master ved Bryggen – en flott velkomst. Været viste seg også fra den beste siden, både ved ankomst fredag og hele lørdagen. Lørdag brukte vi (Rune og jeg) til å gå til Fløyen. Eller rettere sagt, vi skulle gå til fløyen, men forvillet oss inn i Fløyparken (eller så) og kom derfor på veien videre opp til Brusehytten og Vidden. Da vi først var kommet til Brusehytten, fant vi ut av vi like gjerne kunne fullføre turen helt til fjells. For en utsikt!! Skikkelig premie for å spankulere rundt i den norske fjellheimen i sandaler og med håndvesken på slep;) Skalldyrsmiddag ble inntatt på Fjellskål (Fisketorget). Det smakte godt, men stedet bar preg av kaos og manglende rutiner blant servitørene – dvs. dårlig styring. I tillegg mistenker jeg at det må ha havnet noe blåskjell i min rett (saft/saus), til tross for at jeg gav tydelig beskjed om at jeg er allergisk. I alle fall håper jeg at det var det som skjedde (at det ikke er noe nytt jeg reagerer på), for jeg ble skikkelig dårlig ut over natten og påfølgende dag. Det virket som at Bergen hadde medfølelse med meg søndag, for det regnet hele dagen.

Mandag rakk vi akkurat en tur til Fløyen før vi satt oss på toget til Oslo. Stor stas å se deler av veien jeg hadde syklet (Rallarvegen)!

Ved Myrdal

Ved Myrdal

Huldra

Huldra

Imponerende krefter!

Koselig, gammeldags tog som bragte meg dit jeg ønsket i stemningsleiet; Nostalgisk og nasjonalromantisk

Koselig, gammeldags tog som bragte meg dit jeg ønsket i stemningsleiet; Nostalgisk og nasjonalromantisk

Fritt fall

Fritt fall

Ut Aurlandsfjorden

Takk for følget så langt, og takk til Lise og Svein Erik som tar med seg sykkelen til Oslo

Takk for følget så langt, og takk til Lise og Svein Erik som tar med seg sykkelen til Oslo

Vindfullt på Hurtigbåten!

Den store oppdager viser veien!

Sjøboder

Øyet holdt seg ikke tørt...

Elementer!

Hei Sveis!

Innseiling nærmer seg

Tall Ship Race!

Tall Ship Race!

Fornøyd ekspedisjonsfarer:D

The Tall Ship Race

The Thall Ship Race

Utsikt fra Fløysfjellet

Rundemann

På vei!

Fløybanen

Ship o´hoi!

Magisk solnedgang gjennom mastene

Legg merke til de tre i toppen av masten

Legg merke til de tre i toppen av masten

Grand finale

Folkeliv!

....

Fra Ulriken

Mer Ulriken

Turist!

Ulriksbanen-medium wp-image-84″ />

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.