Bloggnorge.com // triwer
Start blogg

triwer

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Nye eventyr!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 6. januar , 2015 kl. 21:31

Nytt år, nye muligheter! Nytt år er i grunn som en gigantisk mandag. Friske og ubrukte nye dager som må fylles med gode forsetter og initiativ. En mørk førjulsdag kom jeg frem til at jeg må ha noe å jobbe mot. Ettersom jeg er mer utholdende enn jeg er rask (ref. sykkeltur) kom jeg frem til at det måtte bli noe langt… Hva er det som er langt og ikke nødvendigvis så raskt? Jo, ultraløp!  Årets store utfordring er mitt første ultraløp, EcoTrail 23.mai. Jeg har meldt meg på den korteste distansen, 45 km. Tipper allikevel det blir langt nok for for en førstereis:)  Det er et morsomt konsept med miljøfaktor og samt at det er en kombinasjon av terreng og asfalt, i Oslo med start i Holmenkollen, opp til Tryvann, ned Wyller, rundt Bogstadvannet, ned Lysakereleven og bort strandpromenaden til mål ved Operaen.

Kjenner meg litt skremt over dette valget – og publiseringen. Det er som Hilde Johansen sier, om man roper ut målet til «alle» forplikter det på en annen måte. Dessuten, jeg skal aldeles ikke prøve å gjennomføre løpet – jeg skal gjennomføre! Prøving er for pyser;)

Veldig hyggelig at jeg har fått med meg en god venn, Lise, som også skal løpe. Hun har heller ikke gjort dette før, så gleden blir dobbel når vi kommer i mål.

Treningen har startet, jeg (og vi) løper hjem fra jobb når det passer seg, og sluker alt som står skrevet om trening til langløp. Neida, vi gjør ikke det. Kanskje vi burde gjort det? Er veldig glad for å ha Hilde Johansen som mentor og veileder på veien. Hun er etter hver en erfaren ultraløper jeg var så heldig å få en økt med henne i dag på Bislett. Min første økt på innendørs bane. Ganske morsomt i grunn. Og litt skummelt med farten til de som løp VELDIG fort. Var litt redd for å bli løpt ned til tider.

Jeg tenker å dokumentere litt av veien frem til mitt nye eventyr for egen nytte, som en guide og veileder til meg selv. I tillegg er det sikkert artig å lese om veien frem om noen år.

Åh, glemte helt å nevne en ting; jeg har meld meg inn i Romerike Ultraløp klubb (i går). Det skjer jo ikke noe før  jeg gjør noe:) Tror foreløpig ikke jeg tør å føre opp klubben under klubbnavn på Eco Trail, selv om klubbens formann sier at det er utøvere i alle klasser. Er litt redd for prestasjonspresset det fører med seg…

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.